Távfelügyelet

tavfelugyelet_2

Akár napi egy cappuccino áráért!

Az ország különböző pontján megtalálható betörésjelző, tűzjelző, személyfelvonó, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelését látja el a távfelügyelet. A felügyeleti állomásunk számítógépes rendszere egy adatbázisban rögzíti és feldolgozza az egyes rendszerektől érkező adatokat. Ezek elemzése és kiértékelése után automatikusan megjeleníti az eredményeket a diszpécser számítógépén.

Riasztási esemény bekövetkeztekor operátorunk telefonon értesíti a szolgáltatási szerződésben meghatározott személyeket, valamint a jelzésnek megfelelően járőrt, tűzoltót, mentőt indít a kivonulási szerződéssel rendelkező ügyfelek objektumaihoz. A távfelügyelet diszpécserével folytatott telefonbeszélgetések minden esetben hangrögzítésre kerülnek, hogy az eseményekre történt intézkedések a későbbiek folyamán is könnyen visszakereshetők legyenek.

Mennyi idő alatt érkezik a segítség?

GSM-GPRS alapú távfelügyelet rendszert alkalmazunk, mely gyorsabb reakcióképességet tesz lehetővé, mint vonalas társai. Riasztás esetén diszpécser központunk a riasztás ellenőrzése után azonnal értesíti a területileg illetékes kivonuló járőrt, aki maximum 15 percen belül a helyszínre érkezik és intézkedik.

Díjszabásunk:

tavfel_table

Kattintson a táblázatra, a nagyobb méret eléréséhez!

* indicates required field

Click here for more information!